Educație ecologică pentru cei mici și cei mari

Grupul Milvus se ocupă de educație ecologică din 1996, când tinerii ornitologi au realizat cât e de importantă e transmiterea cunoștințelor dobândite către noile generații. Stă la temelia conservării naturii să ajungă mesajul la cât mai multă lume, care la rândul lor să facă alegeri conștiente.
Dar de ce e importantă natura? Pentru că avem nevoie de ea. Acesta este și motivul pentru care trebuie să asigurăm un viitor și pentru generațiile următoare. Ne propunem să construim o comunitate de oameni care să înțeleagă importanța conservării naturii și care să poată adopta un stil de viață corespunzător.
Ne propunem să creștem o generație care să iubească să petreacă timp în natură, care să cunoască și să prețuiască lumea naturală.

Pe lângă copii, dorim să-i facem și pe adulți mai conștienți cu privire la problemele cu care se confruntă lumea naturală în zilele noastre. În acest sens, ne adresăm mai ales studenților și pedagogilor, dar prezentăm oportunități de conservare a naturii și persoanelor din alte sectoare.

Coordonator program: Kis Réka Beáta, email: reka.kiss@milvus.ro, office@milvus.ro, telefon: 0725-226175, 0723-929170.

Copiii care dețin card Milvus pentru toată familia beneficiază de o reducere de 20%!


Ofertă educațională pentru clasele V-VIII, clasele IX-XII: