Környezeti nevelés kicsiknek és nagyoknak

A Milvus Csoport 1996-tól kezdett környezeti neveléssel foglalkozni, amikor a fiatal madarászok rájöttek, mennyire fontos az újabb generációknak átadni az ismereteket. A természetvédelem alapja, hogy minél többen érezzék fontosságát és életmódjukat is eszerint válasszák.
Miért fontos a természet?…… mert szükségünk van rá. Ezért kell megtanuljuk hogyan tudjuk biztosítani a következő generációk számára is. Egy olyan új közösséget szeretnénk építeni, mely megérti és fontosnak tartja a természetvédelmet, életmódját is ennek megfelelően alakítja.
Tevékenységeink célja egy olyan új generáció nevelése, mely szeret időt tölteni a természetben, jobban ismeri és tiszteli az élőlényeket.
Szeretnénk, a fiatalok mellett a felnőtt lakosságot is fogékonnyá tenni a természet és környezetvédelem problémái iránt. Ezt elsősorban a diákságra és a pedagógus társadalomra hatva igyekszünk megvalósítani, de emellett a különböző területeken érdekeltek számára is igyekszünk természetkímélő lehetőségeket felmutatni.
Program felelős: Kis Réka Beáta, email: reka.kiss@milvus.ro, office@milvus.ro, telefon: 0725-226175, 0723-929170.

A családi tagsággal rendelkező gyerekek a Milvus Csoport környezeti nevelési tevékenységeiben 20%-os árkedvezménnyel vehetnek részt!

Természetismereti programajánló középiskolások és líceumosok számára: